Na een opleiding en carrière in vormgeving besloot ik te gaan reizen. Daar kreeg ik mijn eerste ontmoetingen en inspiraties op het gebied van koken. Nieuwsgierig geworden kookte ik vervolgens 6 maanden op een zeilschip in Afrika en daarna in verschillende keukens in Rotterdam. Koken werd een ware ontdekkingsreis. Ik ontmoette Anneke met wie ik ons biologische cateringbedrijf zuskookt begon. We kookten 15 jaar met veel plezier door het hele land bij verschillende gelegenheden en op uiteenlopende locaties. Toch wilde ik meer contact met de natuur en een leven buiten de stad; ik kwam in Zeeland terecht, ontdekte wildpluk en kreeg mijn eerste moestuin. Ik voel me hier thuis. In Zeeland vond ik uiteindelijk vorm voor kara’s keuken; een keuken waarin mijn liefde voor natuur en koken uitgedrukt worden.

           06 244 07 517

    info@karaskeuken.nl

b i o l o g i s c h e   c a t e r i n g   i n   Z e e l a n d