Tao voor de vrouw; trainingsweek op Ibiza met Dirkje Veltman


Dinsdag 13 oktober t/m maandag 19 oktober Ibiza


Na een eerste en hele bijzondere trainingsweek met Dirkje op Ibiza staat nu de 2e week geplanned! We verblijven in dezelfde sfeervolle finca en er wordt weer heerlijk en biologisch voor je gekookt. Tussendoor is er ruimte om het eiland te verkennen of toe te geven aan je eigen lui willen zijn.


In deze exclusieve workshop is nog plek voor 3 vrouwen. Mocht je interesse hebben, kun je je opgeven bij Dirkje op onderstaand email adres.


Tao voor de vrouw;

Elke vrouw is anders. Je ervaart hoe je op je eigen helende lichaam en ritme kunt vertrouwen. In een sfeer waarin je je welkom en thuis voelt, waardoor jij je kunt openen. Met zachte oefeningen op de grens van het fysieke en energetische. Op het onvoorwaardelijk support gevende eiland Ibiza.


Dirkje is specialist op gebied van lichaamservaring zodat jij dingen gaat ervaren die je niet eerder bewust waarnam. Zo ontstaat er een rijkdom en ontspanning die bij je blijven en concreet helpen in het dagelijkse leven. Door de natuur (zwemmen in de Middellandse zee) en de begeleiding kom je opgeladen, energiek en blij thuis.


Prijs: 977 euro p.p all-in, excl.vlucht naar Ibiza

Voor meer info / aanmelden: info@dirkjeveltman.nl


terug ➔ naar projecten